RESUM CAMINADA ABRIL’17: FERRERIES

Dia 23 d’abril’17: Ferreries.

Resum del contingut de l’excursió. Era diumenge de l’Àngel, no era la 3a setmana de mes com sol ser habitual, però és que havia estat  Pasqua i aquest cop la nostra activitat coincidia amb altres ofertes d’excursions, açò va fer disminuir el nombre d’assistents. De tota manera el contingut va valer la pena. Des del polígon de Ferreries vam anar al primer tram del camí  d’en Kane, cap as Mercadal, fins a la mitgera amb al lloc de la Terra Roja. Ens acompanyava en Xec Pallicer dels Amics del Camí d’en Kane, que ens va explicar com aquest col·lectiu havia netejat aquest tram i quin era l’estat de les negociacions per aconseguir obrir aquesta part fins connectar amb el tram obert del camí d’en Kane en el municipi des Mercadal. En Miquel Marquès va explicar com s’havia portat a terme la recerca documental per aclarir qui tenia la propietat d’aquests trams tancats, de sa Terra Roja i Santa Rita. Sembla que hi ha possibilitats d’acords arran de l’entesa entre administracions i propietats.

camiFerrriesabril'17 web

Després vam dirigir-nos cap a l’altre costat, cap a Ciutadella, vam passar pel lloc d’Avall, Sant Patrici i la Marcona. Fins al punt d’entrar a Binimoti on els propietaris van aixecar una paret i tenen interromput el pas pel camí d’en Kane. En Miquel i en Xec van explicar el conflicte d’aquest punt i les diferents accions portades a terme per mirar de solucionar el problema.

AuditoriFerreriesweb

 

Després vam dirigir-nos cap al poble, a l’Auditori nou. Ens esperava en Joan Lluís Torres, president de l’Ateneu Musical, entitat que gestiona aquest equipament públic. Vam poder recórrer els diferents espais que formen l’escola de música. La veritat és que ens va sorprendre molt la qualitat de les instal·lacions. Després va mostrar-nos els espais interiors i exteriors per als diferents tipus d’actes. Ens va encoratjar a assistir a alguns dels actes que s’hi programen perquè el que interessa a tothom és que es faci el màxim d’ús d’aquestes instal·lacions.

 

FerreriescamíKaneweb

 

FAuditoriFerreries2web