INTERESSANT VISITA A PONT MODORRO.

http://trisom.com/product-category/ลัง/ Diumenge 21 d’octubre de 2018 vam reiniciar les caminades després de l’aturada d’estiu. Aquest cop vam partir amb cotxes fins a l’escola de Tramuntana, en el camí de Favàritx. Allà vam començar a caminar. Vam passar pel camí de Tordonell i pel camí de sa Boval, fins arribar al lloc de  Pont Modorro.

gabapentin buy online australia Ens esperàvem per mostrar-nos la tafona. En Joan Cerezo, el propietari,  havia acceptat molt gustosament que hi anàssim. Era un bon moment perquè és plena temporada de recollir l’oliva i de premsar-la. El mestre artesà, n’Isac, un andalús apassionat de l’oli, ens va fer xalar amb les seves explicacions interessants i un sentit de l’humor i de la ironia més que destacables. Va explicar les diferències entre l’oli artesà i el que habitualment es pot comprar més barat, quant a components i sabor, així com les mitges veritats amb què són manejats els consumidors. Després va explicar el procés de la tafona: el decantament, la neteja, el premsat, el centrifugat i el dipòsit final. Mentre uns visitaven la tafona i provaven l’oli acabat de produir, els altres van arribar fins al pont  sobre el torrent Modorro (per allò de reposat, aturat, de modorra), i fins a les tanques d’oliveres.

Va venir molta gent, vam caminar uns 7,5 Km, el paisatge té un punt diferent en aquesta part de l’illa i ens va agradar molt el tema de l’oli.

 

_DSC9480