CAMINADA DE FEBRER

buy generic stromectol CAMINADA DE 19 DE FEBRER’17

dispiteously El diumenge 19 de febrer vam dur a terme la caminada del mes. El recorregut va ser el següent: sortida des de sa Bassa de Sant Pere. Vam anar fins  a la connexió amb la carretera general en direcció a Maó. Allà vam tractar de la proposta del CEL respecte de connectar el camí de Llumenes amb el poble per mitjà de la rotonda nova que s’hi ha de fer i un vial de servei que porti fins a l’entrada de Llumenes.

Després vam dirigir-nos pel camí de Loreto fins al camí d’en Kane. Allà ens vam dirigir al camí de ses Vinyes, passant per Sant Miquel. En aquell punt vam explicar que el camí públic arribava fins a ses Vinyes i que antigament se solia travessar per un camí del lloc que connecta amb el camí de Binixems.

Després ens vam dirigir a la vinya de Pere Bagur Massanet on vam poder visitar tota la mostra de formes i espais composta d’escultures i d’estructures fetes amb una senzillesa i un enginy magistrals, que constitueixen una autèntica mostra d’art. Després vam tornar per les quatre boques i la costa de Llimpa.