El CEL present a la trobada de centres d’estudis de Tarragona

El passat cap de setmana es va dur a terme a Tarragona la vuitena jornada de cultura i recerca local dels centres d’estudis de parla catalana, en el marc de les quals l’Institut Ramon Muntaner convoca des de 2005 el premi RECERCAT. D’entre altres objectius, es reconeix la tasca que realitzen les entitats per a la recerca i la posterior divulgació, així com reconèixer la trajectòria d’una persona vinculada al món dels centres d’estudis a través d’uns premis.

Mostrador al RECERCAT amb publicacions del CEL.

 Enguany, l’Institut Menorquí d’Estudis va proposar a l’IRMU la candidatura del CEL als VIII premis RECERCAT, en la modalitat d’entitat cultural, per la seva trajectòria cultural, Al considerar-lo mereixedor d’aquesta distinció.

El guanyador ho ha estat el Centre d’Estudis d’Altafulla (Tarragona), al qual volem felicitar des d’aquest espai. El guanyador de la trajectòria d’una persona en el món de la recerca local i comarcal ho va ser Josep Riba i Gabarró, d’Igualada.

Després de gaudir d’un cap de setmana cultural a Tarragona, volem agrair a l’Institut Menorquí d’Estudis la seva decisió de presentar la nostra candidatura als premis RECERCAT, fet que demostra el seu reconeixement a les tasques diverses que realitza el CEL en bé de la societat civil alaiorenca i menorquina. També el nostre agraïment a Jaume Mascaró i Sergi Marí que, amb la seva presència a Tarragona, ens van donar un important suport moral.

Jaume Mascaró i Sergi Marí, membres de l’IME, presents a l’atorgament del premi RECERCAT

 Des d’aquí volem agrair la valoració que en va fer el jurat en relació a la nostra candidatura, valorant molt positivament la tasca que fa la nostra entitat. Activitats com aquesta ajuden a difondre a l’exterior la tasca cultural i social que desenvolupam les entitats culturals de l’illa de Menorca.

 

Miquel Àngel Marquès Sintes

Centre d’Estudis Locals