EXCURSIÓ DIUMENGE 18, EL SAFRA A MENORCA.

Aquest diumenge, 18 de novembre’18 anirem de caminada al lloc de Santa Margarita, a la carretera des Mercadal al Migjorn Gran a conèixer l’experiència del conreu de safrà. Diuen que ara és el mes ideal per la floració.

En aquest cas la visita al lloc es paga, hem aconseguit un preu especial de 4 € per persona que pagareu cadascú al final de la visita.

La partida serà des de l’aparcament del Poli d’Alaior a les 9.30 h. Partirem amb cotxes particulars. Primer anirem a un recórrer uns altres camins prop des Mercadal i acabarem al lloc de Santa Margarita.

Aquest és un projecte que va començar fa uns 2 anys, quan l’Omar Zola Antonino un pèrit agrícola d’origen italià, es va posar a cultivar safrà a Menorca. Ha apostat per un producte que fa més de 300 anys que no es cultivava a l’illa, amb l’interès de donar una solució als problemes socioeconòmics que representa cada vegada més, la desaparició de l’agricultura. El seu objectiu principal és obtenir i gaudir d’un producte exclusiu, proper, d’alta qualitat i saludable, a través d’un procés totalment artesanal el qual no s’utilitzen productes químics, i amb una certificació de primera categoria que satisfaci de manera excel·lent, als seus clients i consumidors.